Блог

Наградените продукти за грижа за косата на Revalid

 

Празнуваме наградените продукти за грижа за косата на Revalid

Всеки заслужава здрава и красива коса. Revalid е посветен на подобряването на вашето общо благосъстояние чрез иновативни решения за грижа за косата, основани на научни изследвания. Като резултат създаваме продукти, които ефективно подобряват здравето на косата и допринасят за вашето самочувствие.

Процесът ни на развитие

Нашите продукти се разработват с дълбоко разбиране на биологията на косата и предизвикателствата пред нея. Внимателно подбираме висококачествени съставки и ги комбинираме с иновативни технологии, за да създадем ефективни формули. Всеки продукт преминава през стриктни тестове за ефективност и безопасност, което гарантира високи стандарти и доверие от клиентите.

Постоянно усъвършенстваме нашите продукти, следвайки научните постижения и обратната връзка от потребителите. Това води до създаването на продукти, достойни да печелят награди, като нашия Regrowth Серум против косопад и Енергизиращия шампоан за мъже.

Наградените ни продукти

Revalid Regrowth Серум печели наградата "Beauty Star" в Северна Македония. Тази награда признава серума като най-добрия продукт без отмиване за грижа за косата. Нашият серум изпъкна сред конкуренция от известни марки и впечатли както експертите, така и потребителите. Освен това, серумът ни бе отличен с наградата ELLE BEAUTY AWARD в Хърватия. Само 9 месеца след представянето си на местния пазар, серумът спечели сърцата на хърватските потребители и получи награда в категорията за грижа за косата. 

Енергизиращият шампоан Revalid за мъже спечели престижната награда "Продуктова иновация на годината 2023" в категорията Дермакозметика за мъже в Румъния. Тази награда подчертава иновативния подход на продукта и неговото положително въздействие.

Гордеем се изключително много с признанието, което получиха нашите продукти. Но дори повече се радваме на подкрепата и обичта ви към нашите продукти, които заявявате и чрез гласовете си в тези конкурси

Нашата отдаденост към бъдещи постижения

В Revalid ангажиментът ни към качество, иновации и удовлетвореност на клиентите ни мотивира да създаваме продукти, които имат положително въздействие върху живота ви. Ние сме отдадени на това да разберем уникалните нужди на вашата коса и да ви предложим решения за здрава и красива коса. Наградите, които получихме, ни вдъхновяват да продължаваме да се развиваме и да бъдем водещи в грижата за косата.

Благодарим ви за вашето доверие и подкрепа, докато заедно продължаваме това пътуване към по-здрава и красива коса.